متن کامل خبر


 
معاون پشتیبانی و منابع انسانی بر لزوم درآمدزایی دانشکده ها تاکید کرد

خلاصه خبر: معاون پشتیبانی و منابع انسانی در جلسه شورای اداری و مالی دانشگاه که پنجم اسفند ماه برگزار شد، بر لزوم استفاده از ظرفیت ها و درآمدزایی از سوی دانشکده ها تاکید کرد.

دکتر موسوی معاون پشتیبانی و منابع انسانی در سخنانی اظهار داشت: طی سه ماه گذشته عملا دانشگاه مبلغی از خزانه بابت امور سایر، دریافت نکرده است و سعی ما بر این است که بدنه دانشگاه تا جایی که ممکن است وارد تنش های اقتصادی نشود و در این راستا تلاش ها و مکاتبات زیادی برای جذب منابع مختلف انجام شده است.
وی افزود: مکاتباتی با سازمان برنامه و وزارت علوم صورت گرفت که در جریان وضعیت مالی دانشگاه ها قرار بگیرند و معاونان اداری مالی دانشگاه های سطح یک در این جریان وارد شدند تا با توجه به تعهداتی که دارند، بودجه خود را دریافت کنند.
وی خاطر نشان ساخت: دانشگاه ها تعهدات اجتناب ناپذیری دارند؛ ما ماهیانه یک میلیارد تومان هزینه اجاره خوابگاه ها و 2 میلیارد تومان هزینه غذای دانشجویی را می پردازیم. در حال حاضر 81 درصد و نیم از کل بودجه دانشگاه تخصیص داده شده است که امیدواریم تا قبل از سال جدید باقیمانده بودجه نیز به دانشگاه تخصیص یابد.
وی گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور باید هزینه های غیر ضروری را کاهش دهیم و خرید اقلام عمده دانشگاه از سال آینده به صورت متمرکز صرت می گیرد تا قیمت های مختلف برای یک جنس واحد پرداخت نگردد و وجود اعداد و ارقام متفاوت در اسناد مالی، ما را در دیوان محاسبات دچار مشکل نکند. اقلام پذیرایی مانند چای، قند، بیسکویت و ... نیز فقط باید از تعاونی دانشگاه خریداری گردد و با توجه به قراردادی که دانشگاه با تعاونی منعقد کرده، قیمت اقلام 5 درصد کمتر از قیمت روی کالا اخذ خواهد شد.
معاون پشتیبانی و منابع انسانی تصریح کرد: آجیل وتنقلات ظرف هفته آینده میان همه همکارن دانشگاه اعم از اعضای هیات علمی وکارکنان رسمی، پیمانی ، قراردادی و شرکتی توزیع خواهد شد که با وجود افزایش بیش از دو برابر و نیم قیمت آجیل نسبت به سال گذشته سعی کردیم این بسته از سفره خانواده تربیت مدرس حذف نشود و مبلغ مربوط به آن نیز از درآمد دانشکده ها کسر نخواهد شد. در خصوص پاداش روز زن و روز مزد نیز با توجه به تخصیص بودجه ای که به دانشگاه صورت می گیرد تصمیم خواهیم گرفت و اگر تخصیص 100 درصدی بودجه را تا پایان سال داشته باشیم این مبلغ تا قبل از سال جدید پرداخت می شود و در غیر این صورت جزء مطالبات کارکنان قرار خواهد گرفت که به محض تزریق بودجه پرداخت شود.
همچنین در صورت تخصیص کامل بودجه، پرداخت یکی از نوبت های حق التدریس اعضای هیات علمی و نیز پرداخت برخی دیون پرسنلی که از سال 90 باقی مانده است را در دستور کار داریم.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه دانشکده ها از محل درآمد خود می خواهند مبلغی را به عنوان پاداش کارکنان خود در نظر بگیرند، باید ساز وکاری صورت گیرد که این مبلغ به صورت یکسان و در محدوده مشخصی به پرسنل پرداخت گردد.
دکتر موسوی در ادامه بر اهمیت درآمدزایی از سوی دانشکده ها تاکید کرد و گفت: دانشکده ها باید از ظرفیت هایی که در دانشکده و گروه های خود دارند بهره برداری کنند و از این ظرفیت های برای درآمدزایی استفاده نمایند.
وی افزود: هنر دانشگاه های نسل سوم و چهارم تبدیل علم و دانش به ثروت است و ما نیز از این قاعده مستثنی نیستیم و معاونان اداری مالی دانشکده ها باید شامه ی قوی برای کسب درآمد داشته باشند تا بتوانند در شرایط اقتصادی موجود، با کسب درآمد بیشتر به دانشگاه و دانشکده خود کمک کنند.
در ادامه محمد خجسته مسئول بودجه دانشگاه در خصوص تخصیص درآمد مربوط به دانشکده ها مطالبی را عنوان کرد و گفت: دانشکده ها برای هزینه کرد مانده درآمد خود عجله نکنند و در صورت عدم هزینه، مبلغ باقی مانده همانند پس انداز برای آنان ذخیره می شود و می توانند آن را در سال آینده هزینه کنند.
در ادامه نشست، مسائل روز و امور جاری حوزه اداری و مالی دانشکده ها و واحدهای سازمانی بررسی شد و اعضای شورا در خصوص مسائل مختلف مانند درآمدزایی و برون سپاری برخی از امور دانشگاه، ارزشیابی کارکنان، میزان پرداخت های مربوط به پاداش و پردیس به کارکنان، آجیل شب عید، وضعیت بازنشستگی کارکنان کارشناس ارشد بالای 30 سال خدمت، اصلاح ساختار دانشگاه، پاسخگویی دفتر بیمه تکمیلی و ... مطالبی را عنوان کردند.


6 اسفند 1397 / تعداد نمایش : 1260