متن کامل خبر


 
بررسی پتانسیل سنجی نصب و راه اندازی نیروگاه فتوولتائیک در دانشکده کشاورزی

خلاصه خبر: بیست و پنجمین نشست شورای راهبری مدیریت سبز با حضور رییس دانشگاه، معاون پشتیبانی و منابع انسانی و دیگر اعضای این شورا، 18 اردیبهشت ماه برگزار شد.

در ابتدای جلسه گزارشی از روند بازیافت لامپ ها در سال 1397 از سوی دکتر آرش رضایی ارائه شد.
در این گزارش انواع لامپ های رشته ای، فلورسنت، کم مصرف و ال ای دی مورد بررسی قرار گرفت که با توجه به کم مصرف بودن لامپ ال ای دی مقرر شد که لامپ های دانشگاه کم کم با لامپ های ال ای دی جایگزین شوند.
در ادامه دکتر رضایی گزارشی از آنالیز هزینه- فایده مدیریت پسماند در سال 97 را ارائه نمود.
وی گفت: از آبان ماه سال 97 حدود 10 میلیون تومان از زباله خشک درآمدزایی کردیم که با توجه به استقرار سطل های تفکیک زباله در بخش های مختلف دانشگاه، این رقم افزایش خواهد یافت.
وی در خصوص آخرین وضعیت چیدمان سطل های بازیافت و استقرار ان ها در ساختمان های مختلف و نحوه تخلیه سطل ها و زمان آن توضیحاتی را عنوان کرد.
در ادامه دکتر غلامرضا موسوی گزارشی از دومین همایش بین المللی مدیریت سبز که 10 و 11 اردیبهشت ماه در اصفهان برگزار شد ارائه کرد.
وی تجربیات بین المللی، انرژی های تجدید پذیر، مدیریت آب و پساب، مدیریت مصرف انرژی، مدیرت پسماند، حمل و نقل سبز، فناوری اطلاعات و ارتباطات سبز و طراحی پردیس های دانشگاهی سبز را از جمله محورهای این همایش عنوان کرد.
وی افزود: 450 نفر از مسئولان و کارشناسان مدیریت سبز در این همایش حضور داشتند. 11 دانشگاه نیز با ایجاد غرفه به ارائه دستاوردهای خود در زمینه مدیریت سبز پرداختند و 15 شرکت فعال نیز در زمینه مدیریت سبز و انرژی های تجدید پذیر در این همایش حضور یافتند.
وی تصریح کرد: در این همایش از دانشگاه تربیت مدرس به عنوان یکی از دانشگاه های برتر در حوزه مدیریت سبز تقدیر شد.
وی در ادامه برنامه ریزی برای حضور موثر در همایش های بعدی به منظور معرفی فعالیت های انجام شده در دانشگاه در زمینه مدیریت سبز، برنامه ریزی برای ارائه سخنرانی نماینده های دانشگاه در همایش های بعدی، اولویت بندی برنامه های مدیریت سبز برای سال جاری ، تمرکز روی دو اولویت و برنامه ریزی دقیق برای اجرای آنها و مشارکت فعال در طرح رتبه بندی دانشگاه سبز را پیشنهاد داد.
در ادامه مقرر شد تمامی فعالیت های پراکنده دانشگاه در زمینه مدیریت سبز تجمیع و فعالیت دانشکده ها در زمینه مدیریت سبز استعلام گردد و تمامی فعالیت ها به صورت تجمیع شده در یک بروشور چاپ شود.
در ادامه رضایی حاجی کندی دبیر کمیته فرهنگی و آموزشی، گزارشی در خصوص برگزاری کلاس ها، چاپ بروشور و برچسب مدیریت پسماند ارائه کرد.
وی تصریح کرد: کارگاه های آموزشی آشنایی دانشگاهیان با مدیریت پسماند در سه سطح اساتید، دانشجوان و کارمندان و نیزروهای خدماتی از این هفته آغاز شده که به تدریج برای تمامی سطوح برگزار خواهد شد و حضور در کلاس ها دارای امتیاز فرهنگی برای اساتید می باشد و به تمامی شرکت کنندگان گواهینامه حضور ارائه خواهد شد.
در ادامه درخواست راه اندازی خبرنامه مدیریت سبز در سایت دانشگاه از سوی دکتر فصیح پور مطرح شد و مدیر روابط عمومی در خصوص بارگذاری اخبار مربوط به مدیریت سبز در سایت دانشگاه توضیحاتی را عنوان کرد.
سپس دکتر گرجیان عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک- بیوسیستم دانشکده کشاورزی گزارشی از طرح پتانسیل سنجی جهت نصب و راه اندازی نیروگاه فتوولتائیک در پردیش کشاورزی ارائه کرد.
وی اظهار داشت: با اجرای طرح تولید برق از نیروگاه فتولتائیک 10 کیلو وات می توانیم بخشی از برق دانشکده را با استفاده از انرژی خورشیدی تامین کنیم که با توجه به پتانسیل خوب دانشکده از نظر تابش نور خورشید می توانیم از سقف ساختمان های دانشکده جهت اجرای طرح استفاده کنیم.
وی در ادامه در خصوص اجزای سامانه فتوولتائیک، تجهیزات و هزینه احداث نیروگاه خورشیدی 10 کیلو وات و درآمد نیروگاه توضیحاتی را عنوان کرد.


21 اردیبهشت 1398 / تعداد نمایش : 2158